Om oss

Välkommen till oss!

Brinner du precis som vi för shopping, mode och trender? Då har du kommit precis rätt!

Vi är ett gäng modefantaster vars hjärtan klappar lite fortare när vi lyckas snoka rätt på just den där exakt rätta outfiten. Vi tror nog att du känner igen känslan?
Känslan av att du efter en lång tur på stan lyckats hitta precis det du varit inställd på, och/eller kanske samlat på dig drösvis med inspiration!
Vi vet ett det är många som delar detta vårt brinnande intresse, och därför vill vi gärna dela med oss till er av det senaste inom shopping, trender, kläder och mode.

Från Paris gator till just din galleria!


Hos oss kommer du att få ta del av intressanta artiklar om allt ifrån vad de stora modehusen i Paris pysslar med, till hur man bäst kan kombinera och skapa sin alldeles egna variant av de senaste trenderna. Allt ifrån supersmarta shoppingtips att scrolla igenom väl på plats i shoppinggallerian, till hur du bäst bär upp din pufferjacket eller tar hand om dina (not so much anymore) kritvita sneakers för att få de att hålla stilen hela vägen fram till nästa vår.

Självklart är vi även frekventa nätshopping-fantaster, och hänger på alltifrån auktionssajter till sajter hos de större kedjorna. Det finns fördelar med bägge sätten att shoppa – på nätet eller irl – och vi vill självklart vara din shoppingkompis både i gallerian så väl som i nätets värld av snabba klick!

Modevärlden är i ständigt förändring, just nu kanske snabbare än någonsin. Häng med i det senaste – häng med oss!